Om oss

TIDIGARELIV!!!!

 
 
 

Vad är tidigareliv??!!

När man får insikt på att man återföds så tycker jag att de är naturligt att man blir intresserad på vad som kan ha hänt i sina tidigare liv. Med hjälp av ett Medium,el via hypnos kan man få hjälp med att se vad som hänt förut.  
Det är väldigt spännande och roligt att få veta att man har varit adelskvinna i England i ett tidigare liv,el att få veta att man var en Zigenare  Det vanliga är att man vid en Guidad tidigare livupplevelse (regression) försöker återvända till de tidigarelivet som påverkar ditt liv & din personlighet mest idag i detta liv bla .fobier ,rädslor,manier,karaktärsdrag osv Då kan man med hjälp av tidigareliv få en inblick & förståelse på vad man varit med om tidigare och varför man reagerar & är som man är idag tex vissa fobier rädslor osv

Jag tycker att det är viktigt att förstå sitt liv idag var & vad man var i det tidigarelivet.
Jag tror (Vet) att man kan växla från man till kvinna i olika liv,att alla kan vara våldsamma, misshandlat,mördat,och varit elak i ett tidigare liv fast man är jätte snäll & god i detta liv osv.

 Våra  såkallade Dåliga mönster kommer finnas hos oss tills man har bearbetat dom och skapar nya förutsättning i de liv du lever nu.

 

 

 

 
 
Copyright © 2005 Vibeke.se All rights reserved.